tirsdag 10. august 2010

Norway Cup!

I år deltok jeg på Norway Cup for første gang! Jeg har gledet meg lenge, og det var kjempegøy!

Første kamp var grytidlig søndag, men motstanderlaget møtte ikke, så det ble walkover. Derfor ble første Norway Cup-kamp for oss med Åmot som motstander.

I forsvar!

I angrep! Det ble mål - og jeg scoret første Norway Cup-mål!

I forsvar igjen!

Vi spilte ganske jevnt i 1. omgang.

Jeg vil ha ballen!

Godt med vann i pausen.
Kampen endte 1-1.

Senere på dagen spilte vi mot Strømsgodset.

I angrep!

Nr 10!

Vi tapte 4-1, men var fornøyd med første Norway Cup-dag likevel.

I tirsdagens første kamp mot Sagene sto jeg i mål.

Vi scorer! Men vi tapte 5-2 :(

Neste kamp var mot Ullensaker Kisa. Jeg var lagkaptein og får overrakt vimpel.

Jeg har nettopp scoret, og Blue Dragons jubler!

Jeg feirer scoringen med litt svømming på gresset!

Senere i 2. omgang scoret jeg på nytt i tverrligger og inn, men dommeren var langt unna og dømte det ikke til mål. Ullensaker/Kisa scoret etterpå, og vi tapte 2-1. Litt ergelig, siden målet mitt burde vært godkjent.

2. Norway Cup-dag er over, og vi har en gjennomgang etterpå.

Siste Norway Cup-dag for oss på torsdag. Første kamp spilte vi mot Ready og vi vant 1-0. Jeg hadde den målgivende pasningen. Denne kampen har vi ikke bilder fra. Siste kamp var mot Korsvollgutta og her får jeg overrakt vimpel.

Gir vimpelen til lagleder.

Vi er i angrep.

Går på!

Jeg scoret mitt tredje (eller fjerde) mål i Norway Cup og jubler ved å slå hjul.

Ny jubel for mål! Korsvollgutta ledet 5-0 til pause, men vi fikk tre mål på rad i 2. omgang, så det endte 5-3.

Norway Cup er over, og vi får diplom, medalje, bilder og pokal. Fasit ble to seire, en uavgjort og fire tap. Det kunne vært bedre, men vi er godt fornøyd! Det var mange høydepunkter.

Lagbilde av Blue Dragon!
Håper vi kommer til Norway Cup neste år også!

fredag 6. august 2010

Gøy på Larkolluka!

Da vi var på Larkollen Camping var vi med på Larkolluka. Der var jeg med på mange ting.

To dager var jeg på Sandvolleyballskole.

Vi deltok på Kubbespillmesterskapet og kom til åttendedelsfinalen.

Det var stor Sandvolleyballturnering.

Jeg kom på 2. plass sammen med to andre og vant en stor pokal.

Til slutt i Larkolluka er det Fotballturnering mellom de fastboende og badegjestene. Det var tre lag for barn og et voksenlag. Alle kampene Larkollen, men ikke VÅR kamp. Vi var 17 på laget, spilte syverfotball og Pappa var lagleder. Vi vant 7-3 og jeg scoret to mål. Første mål headet jeg inn etter ett minutt. Det var kjempegøy!